One by Leonardo Ceramica

Një koleksionist unik për gurët që janë shumë të veçantë, por intensivisht realist në të njëjtën kohë. Leonardo përdor të gjithë teknologjinë e tij për të zhvilluar sipërfaqe qeramike me efekt guri, duke diversifikuar jo vetëm studimin e ngjyrave dhe karakteristikave estetike, por edhe përzierjen e lëndëve të para dhe elementeve qeramikë. Burimi krijues është natyra, me gjithë fuqinë dhe veçantinë e saj. Një grup unik i pamjeve të dallueshme, studiuar dhe riprodhuar me përvojë në sipërfaqen e gureve prej porcelani me trup të plotë. Ka një përmbajtje të lartë teknologjike dhe i ofron tregut një format të ri 75×150 cm dhe 75×75 cm, me dy përfundime sipërfaqësore: një shkëlqim të mbyllur dhe një tjetër natyral me tre pamje të ndryshme të dritës.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.