Oro by Lafaenza Ceramica

Oro sinonim me material të çmuar. Oro si një frymëzim i materialeve të kërkuara.
Oro si një projekt qeramik i frymëzuar nga mrekullitë e natyrës dhe interpreton katër prej tyre. AGATE BLUE LACE me origjinë nga Amerika e Jugut, dhe emri i saj frymëzohet nga vizatimi i shiritave që duket se krijojnë një lidhje delikate. Në natyrë, kjo agat shfaqet si gjysmë transparente me shirita të mëdhenj që shkojnë nga e bardha në blu me hije të ndryshme. OCEAN BLUE, një oniks spektakolar nga Azia Qendrore, ku çdo ndarje është një vepër arti. Hijet gri / blu të errëta përzihen me sipërfaqe të kaltërash të bardha, me ngjyrosje okër dhe ari. CREAM IVORY nxirret në Siçili. Është një material që është pjesë e grupit të kremrave marfilë dhe një krahasim me këtë e vërteton se është më i ndritshëm me një ngjyrë fildishi (jo të verdhë) dhe karakterizohet nga venat delikate me ngjyrë të ndryshkur. ILLUSION BRONZE vjen nga lartësitë e Azisë së Vogël. Pamja e saj e pazakontë estetike mashtron vëzhguesin sikur ai / ajo po shikon një copë mermeri që nuk është e vërtetë por e pikturuar. Venat e saj të theksuara variojnë nga kafe në bezhë dhe nga bronzi në gri të kaltër.
Oro është propozuar në formatin e ri 90 x 180 cm, format klasik me version me shkëlqim 90 x 90 cm, format 60 x 120 cm dhe 60 x 60 cm si në versionin natyral me sipërfaqe homogjene ashtu edhe në gjysëm të lëmuar me shkëlqim. Projekti Oro komunikon në mënyrë harmonike me Terra, një tarracë stili antik në katër ngjyra në modë.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.