Party by Lafaenza Ceramica

Party është një nga koleksionet e rinj të LaFaenza dhe përbëhet nga tone të fuqishme dhe me ndikim, zgjidhje ngjyrash shumë të ngopura dhe materiale më neutrale, për një kompozim të lirë, të pakufishëm, lozonjar, për të krijuar hapësira me karakter dhe gjithmonë në modë.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.