Re-colour by Imola Ceramica

Re_Micron është përfunduar me pllaka murale Re_Colour. E pajisur me dy shtresa me të njëjtin kalibër, këto kanë një pamje me shkëlqim, për dhoma me interier minimalist. Ideale për modelet më imponuese dhe të paharrueshme.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko