Re_micron by Imola Ceramica

Një triumf i teknologjisë, që ka për qëllim arkitekturën dhe sektorin e projektimit. Pllakat qeramike kanë një efekt të butë të lëvizjes në sipërfaqe dhe vijnë në një larmi ngjyrash, të cilat mund të koordinohen, sipas kërkesave të reja estetike. Ka shtatë nuanca të reja, të zbehta, të mesme dhe të errëta. Tri lloje sipërfaqesh janë të disponueshme: të lëmuara, natyrale dhe me reliev. Re_Micron është përfunduar me pllaka muri Re_Colour. Shtresë e dyfishtë dhe e përmirësuar me të njëjtin kalibër,dhe rifiniture shkëlqyese, për dhoma me dekor minimalist. Ideale për modelet më imponuese dhe të paharrueshme.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko