Retina by Imola Ceramica

Retina është përzierja perfekte e një fino dhe dheu me ngjyrë, me një grafikë shumë të lehtë dhe të butë. Një ngjyrë e fortë me teksturë që duket e lëmuar dhe gjysmë e errët për syrin dhe e këndshme në prekje. Tetë nuancat e ofruara janë rezultat i hulumtimit të kujdesshëm dhe saktësisë së prodhimit.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.