SLIMTECH DELIGHT by Lea Ceramica

Delight lindi duke kombinuar hijeshinë e mermerit me teknologjinë e sipërme të gurit të laminuar prej porcelani, përsosjen dhe sjelljen e forcës materiale në delikatesën e venave intensive.
Një përzgjedhje e katër esencave unike dhe të sofistikuara që mbushin hapësirën përreth tyre me dritë.
Koleksioni Delight është përmirësuar tani nga Touch, një përfundim i ri sipërfaqësor.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume