SLIMTECH RE-EVOLUTION by Lea Ceramica

Ri-evolucioni Slimtech është rezultat i teknologjive të përparuara që formojnë të vetmet pllaka qeramike mur dhe dysheme të marra duke përzier me kujdes komponimet e qelqit me ngjyrë që janë bere në një temperaturë prej 1200 ° C, duke rezultuar në një sipërfaqe të përkryer e të sheshtë.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume