SLIMTECH TIMELESS MARBLE by Lea Ceramica

Mermer i cmuar qe sillet në jetë me pllaka revolucionare dhe mbresëlënëse të Timeless Marble.
Ky koleksion surprizon me përpikëri dhe vëmendje në detajet më të imta të modeleve që dalin në pllaka të mëdha të trasha 5.5 mm.
Variacionet grafike të Timeless Marble janë propozuar në 6 ngyrja: Calacatta Gold Extra, Statuario White, Safari Amande, Pietra Grey, Lasa Bright dhe Venice Onice.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume