Supreme Classic by Flaviker

Supreme ri-interpreton një material të përjetshëm si mermeri në një çelës bashkëkohor, falë zgjedhjes së formateve, përfundimeve dhe elementeve dekorative: një punë e saktë kërkimi dhe personalizimi në pesë varietete, të cilat variojnë nga ato më të lidhura me traditën artistike italiane tek ato më ekzotike, të rralla dhe dekorative. Ka tre lloje sipërfaqesh: natyrale, si pllakë mermeri që nuk i është nënshtruar ende përpunimit, e vjetëruar, patina e së cilës rrjedh nga efekti i shkeljes së zgjatur dhe Lux+ me përfundimin e saj jashtëzakonisht të shkëlqyer.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.