The room by Imola Ceramica

Rruga e eksplorimit e Imola Ceramica vazhdon në lidhje me pasurinë e mermereve cilësore dhe interpretimin e tyre. Edhe një herë, projekti është përzierja e përsosur midis potencialit të pllakave qeramike dhe modernitetit të gjuhës krijuese dhe kërkimit. The room është një pasuri e katër propozimeve të reja që interpretojnë modele referimi nga një larmi fushash, që ndryshojnë në mënyrën e përdorimit të tyre.
GRAND ANTIQUE d’AUBERT është një gur i nxjerrë në Francë në pjesen veriore të maleve Pirineje. Gurorja, e mbyllur për gati 70 vjet, vetëm kohët e fundit është rihapur. Ajo është përdorur në disa raste jashtëzakonisht të famshme, përfshirë varrin e Napoleonit. Ngjyrat e saj bardh e zi me kontraste të tilla të përcaktuara kurrë nuk janë parë në ndonjë mermer tjetër të gjetur në natyrë.
PANDA WHITE është një mermer vërtet surprizues nga Lindja e Largët. Karakterizohet fuqimisht nga një sfond shumë i bardhë, i theksuar nga linja të zeza intensive me vija më të gjera ose valë më të trasha dhe të gjitha të kompletuara me një kristalizim të bardhë në bazën e qartë që nënvizon transparencën e tij.
DAHLIA BLACK, vjen nga Amerika qendrore dhe është një gur që i përket kategorisë silikate oniks. Përgjithësisht e zezë me shirita të bardhë, ajo është e pasuruar me detaje të jashtëzakonshme që mund të ndryshojnë nga e verdha në kafe, madje edhe të kuqes me fildish dhe gri.
INVISIBLE WHITE, një mermer i nxjerrë në Azinë e Vogël dhe përbëhej pothuajse ekskluzivisht nga shkëmbinjtë dolomite, të cilët u shndërruan me kalimin e kohës dhe me nxehtësinë në një gur kristal, pak transparent. Ajo ka një sfond të bardhë të mbuluar gjerësisht me venat gri të cilat ndonjëherë paraqesin sedimente të vogla pothuajse të qelibarta. Guri prej porcelani të plotë, The Room vjen në 4 ngjyra të reja dhe formate të pllakave 120×260 cm, 120×120 cm dhe 60×120 cm, të gjitha me trashësi 6.5 mm dhe është e përshtatshme për dyshemetë, si dhe për veshjen e plotë të murit. Ajo ka dy designe sipërfaqësore: një version i shkëlqyeshëm me shkëlqim të rrumbullakët dhe një natyral, origjinaliteti i të cilit qëndron në refraksione të ndryshme të dritës në sipërfaqen e tij. The Room është i gatshëm të bëhet një koleksion unik, aktualisht i përbërë nga tetë “mermere” të ndryshme, si në pamje ashtu edhe në origjinë; një koleksion unik, i aftë për të kënaqur shijet më të sofistikuara, për një mjedis modern dhe origjinal me cilësi të lartë. 2019 Ngjyrat: GRUPI ANTIQUE d’AUBERT, PANDA WHITE, DAHLIA E Zezë, BARDH E PAVITUR. 2018 Ngjyrat: STATUARIO VENA PICCOLA, INFINITY BRAZILE, CREMO DELICATO, SAN PEDRO.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.