Trex3 by Lafaenza Ceramica

Harmonia dhe rafinimi joshës: TREX3 është për ata që e duan sharmin e përjetshëm të mermerit.
Tre lloje të mermerit – italian, afrikan dhe aziatik – janë zgjedhur për të paraqitur produkte origjinale me veçori të ndryshme. Koleksioni ofron tre ngjyra të ndryshme: të zeza, të bardha, gri, dhe tre përfundime: një strukturë e veshur, një sipërfaqe me ndikim të lartë, me shkëlqim për ambiente ekskluzive dhe një përfundim i zgjeruar me ar për ata që dëshirojnë të krijoni një mjedis krejtësisht unik.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.