Tube by Imola Ceramica

Tube përthith dhe rikrijon valëzimet që përbëjnë ritmet jetësore të metropolit bashkëkohor dhe të gjitha përvojat dhe hibridet e tij të pafund.Për të kapur këtë nivel intensiteti të jashtëzakonshëm, Imola ka krijuar një produkt të ri me një stil të veçantë metalik që ofron mundësi të pafund falë një gamë e gjerë të formateve, ngjyrave, përfundimeve dhe pjesëve të veçanta që përmbajnë elemente ikonike të kulturës bashkëkohore urbane. Rezultati është një koleksion që ndërthur një elemente te thejshta me elegancën metropolitane, një ndjenjë të rehatisë së jetuar me stilin e patëmetë dhe pasionin për kohën- materiale të veshura me rigjenerim të frymëzuar, si dritare dhe mure nga ndërtesa të braktisura.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.