W.Zone by Leonardo Ceramica

Emri i këtij koleksioni vjen nga një kombinim i dy fjalëve:
– Dru: një lëndë e parë e siguruar nga pemët dhe përdoret posaçërisht për sektorët e ndërtimit dhe përpunimit të drurit;
– Zona: një zonë specifike, sipërfaqe ose hapësire.
W.Zone është frymëzuar nga ideali i thjeshtësisë natyrore tipike për vendet skandinave, të tilla si Suedia, Norvegjia, Finlanda dhe Danimarka që kanë një traditë të gjatë të përdorimit të drurit. Ky material ka qenë gjithmonë jashtëzakonisht i popullarizuar për shkak të cilësive të tij dhe marrëdhënies harmonike që krijon me natyrën dhe peizazhet përreth.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.