Wood 1a4 by Imola Ceramica

Si mundet që marrëdhënia numerike midis një dhe katër të shndërrohet në një koncept që është edhe funksional dhe elegant? Po flasim për koleksionin e ri të efekteve të drurit. Stili: 1 deri 4 është proporcioni midis anës së shkurtër dhe të gjatë të dërrasës që ky koleksion paraqet vetëm në një format, 30×120 cm. Ideja ishte të krijonim një produkt me bukuri antike – dru – dhe një dizajn modern – një dërrasë më të gjerë, më të shkurtër – që mund të vihet në mënyrë të barabartë dhe jo e mprehtë. Funksional: 1 koleksion me 4 variante të stileve të ndryshme. • një version elegant, pa kompromis që riprodhon me besnikëri efektet e arrës së gështenjës, lisit dhe arrës Tanganyika • të njëjtin version me të njëjtat ngjyra, por të prodhuara në shirita të gjatë, të hollë • një version i cilësisë së mirë, i gjallë me një përzierje të llojeve të drurit të përzier së bashku, në të njëjtat 3 ngjyra të ngrohta, për përdorim shtëpie • të njëjtin variant të cilësisë së mirë në një version R11 për përdorim në natyrë. Druri 1 deri 4 mund të duket i ndërlikuar, por është me të vërtetë shumë i thjeshtë. Ofrimi i katër varianteve, ngjyrave klasike dhe një format thelbësisht i ri në një koleksion të vetëm do të thotë të kënaqësh me sukses kërkesat e shitjeve.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.