ZERO.3 Doghe by Panaria

Guri prej porcelani ZERO.3, me trashësi prej vetëm 3 mm dhe me dimensione rekord deri në 1×3 metra, është i përsosur në hapësira të ndërtuara rishtas ose për t’u përdorur në rinovime.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume