ZERO.3 Eternity by Panaria

Madhësitë 120×260 cm dhe 120×120 cm, Soft dhe Lux theksojnë pasurinë dhe shumëllojshmërinë e venave, të kalibruar me mjeshteri për t’i dhënë çdo dhome vazhdimësinë e strukturës dhe ngjyrave, të cilat janë jashtëzakonisht të bukura dhe harmonike.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume