ZERO.3 Trilogy by Panaria

E përsosur për t’u përdorur në rinovime, pllakat ZERO.3 mund të aplikohen në materialet ekzistuese, duke bërë të mundur shmangien e prishjes, dhe trajtohen me mbrojtjen antibakteriale të PROTECT.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume