SLIMTECH TAKE CARE by Lea Ceramica

Krijuar nga dy sipërfaqe në dukje të ndryshem, TAKE CARE është rezultat i një shkëmbimi harmonik. Në Take, ne shohim përfundimin e vazhdueshëm të spatulës midis rrëshirës dhe çimentos, të pasuruar nga materiale me cilësi të ndryshme reflektuese. Përfundimi është i butë dhe në varësi të llojit të dritës, mund të ketë një efekt yndyror. TAKE CARE ka një identitet më hibrid, si një pëlhurë natyrale e përpunuar për të dhënë një efekt më prekës. Eshtë rezultat i një teknike të përpunimit inovativ me substanca ndërthurëse që prodhojnë efekte shkëlqimi, reflektues dhe teksture.
Take Care vjen në pllaka të mëdha, të hollë, me kombinimin e dy përfundimeve duke u dhënë sipërfaqeve një theks të thjeshtë estetik, një theks të lehtë por jo ndërhyrës në mure dhe dysheme. Pesë ngjyra janë në dispozicion në hije të pluhurosura dhe neutrale, me tone të ngrohta dhe të ftohta, që lejojnë një shkrirje perfekte vizuale midis dy teksteve.
Lea Ceramiche, duke konfirmuar angazhimin e saj për dizajn, përfshin gjithashtu dekorin Pad nga stilisti francez Patrick Norguet në koleksion; Tamis dhe Oakland janë dy modele abstrakte me linja të çrregullta dhe të pasakta, të bëra gjithashtu në fletë ultra të holla 3m x 1m.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume